Bădălău acuză că sunt șopârle pe piață care complotează excluderea lui din PSD

Bădălău acuză că sunt șopârle pe piață care complotează excluderea lui din PSD. Se speculează în presă că Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, va părăsi PSD, dacă va fi numit vicepreședinte al Curții de Conturi.

Bădălău acuză că sunt șopârle pe piață care complotează excluderea lui din PSD

Niculae Bădălău a spus că există această posibilitate, deși nu a discutat cu conducerea:

”Am auzit și eu nebunia asta. Nu știu nimic. Cred că sunt șopârle pe piață. Nu vreau eu să părăsesc partidul! Cred că mai mult vor să mă împingă afară. Adică sugerează ‘Pleci sau te dăm noi?’. Cred că mai mult îmi sugerează ”hai, ia-ți valea, că ai câștigat prea mult, frate”. Nu vezi că acum se promovează în partid cine a pierdut?”, a declarat liderul PSD, fost ministru al Economiei în Guvernul Dăncilă. 

Trece Bădălău la o funcție mai mare?

”Ei bine, a fost o discuție, în cadrul CEx-ului de genul ”cine consideră, cine crede că poate”. Nu am avut o discuție cu președintele Ciolacu, dar am zis și eu că, întrucât am studii și tot și corespund criteriilor, aș vrea și eu. S-au înscris vreo șase deputați, senatori.

Vezi și Gabi Bădălău, băiatul senatorului Bădălău, relație fierbinte cu fosta soție a fotbalistului Gabi Enache

Nu am avut o discuție cu președintele PSD vis-a-vis de subiectul acesta, nu am avut nicio discuție cu secretarul general Stănescu. Era normal, nu? După aia încep procedurile parlamentare, comisii. Practic, nu știu nimic, dar nici nu refuz ideea”, a mai spus Niculae Bădălău, legat de posibilitatea trecerii sale la Curtea de Conturi.

Recent, Niculae Bădălău a făcut o declaraţie defăimătoare la adresa românilor din diaspora, afirmând că în străinătate ar fi „700.000 de oameni (…) care au paşapoartele cu domiciliu”, restul fiind „fetele alea de le duc ăştia”. „Acum e discuţie pe câte locuri dăm în diaspora. (…) E clar că dacă mărim numărul şi cer 15… Astăzi au patru cu doi (parlamentari – n.r.) pe diaspora. (…) Ei au 700.000 de oameni (…) care au paşapoartele cu domiciliu, care sunt legale. Restul, până la trei, cinci milioane – că se vehiculează tot felul – sunt fetele alea de le duc ăştia, nu ilegal, dar… Şi vor să li se calculeze posturile de parlamentar pe toţi care bănuiesc că sunt ei acolo (…). Nu mai vor pe numărul exact pe care-l are ministerul”, a spus Niculae Bădălău. site news

Lasă un răspuns