unsplash

Avocaţii îl învinovățesc pe Kobe Bryant pentru accidentul produs

Pe 26 februarie 2020, lumea baschetului a fost zguduită de anunțarea morții lui Kobe Bryant, unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile.

Tragedia s-a produs după un accident de elicopter în care nouă oameni şi-au pierdut viaţa.

Kobe Bryant s-a stins la 41 de ani, alături de fiica sa Gianna (13 ani) şi şase prieteni. Elicopterul pilotat de Ara Zobayan a căzut în Calabasas, în apropiere de oraşul Los Angeles. 

După această tragedie, soţia lui Kobe Bryant, Vanessa, a dat în judecată compania de la care fusese închiriat elicopterul, acuzând, totodată, pilotul decedat de neglijenţă. Familia Bryant şi avocaţii lor susţin că Zobayan n-a evaluat corect situaţia, atunci când a ales să decoleze, deşi condiţiile meteo erau de risc maxim.

Procesul e în derulare şi, potrivit Digi Sport, avocaţii companiei de elicoptere Island Express tocmai au dat vina şi pe Kobe Bryant pentru accidentul de la 26 ianuarie.

„Kobe Bryant şi Gianna erau la curent cu pericolele pe care le implica acest zbor şi cu riscurile asociate. Ei au ales voluntar să înfrunte aceste riscuri şi şi-au asumat acest lucru chiar dacă ştiau că pot fi victimele unui accident. Tragedia a fost un accident imposibil de evitat, iar orice zbor cu elicopterul presupune un risc inerent“, a fost explicaţia avocaţilor apărării. site news

Lasă un răspuns