Australia este în flăcări, dar nimeni nu poate opri primul Grand Slam al anului!

De ceva vreme, în Australia se dă o luptă pe viață și pe moarte cu flăcările, sunt momente dramatice în această încrâncenare, în care flora și fauna continentului de la Antipozi este aproape distrusă. Dar oamenii nu se dau bătuți, iar spiritul sportiv nu face niciun pas înapoi, indiferent de pericol.

Un cangur salvat din calea flăcărilor…

Bunăoară, organizatorii primului Turneu de Mare Slam al anului 2020, care este programat de fiecare dată în Australia, de la jumătatea lunii ianuarie, spun clar că nu există niciun gând ca această competiție să fie anulată. ”Nu sunt motive de îngrijorare, calificările se vor derula după program, am luat toate măsurile ca totul să decurgă normal”, a declarat președintele Federației Australiene de Tenis, Craig Tiley.

Experții controlează calitatea aerului…

Nici marii campioni nu se tem de foc!

Până acum, la Melbourne și-au anunțat sosirea spaniolul Rafa Nadal, elvețianul Roger Federer, localnicul Nick Kyrgios și năbădăiosul Stefanos Tsitsipas, la masculin, americanca Serena Williams, elvețianca Wozniacki și iaponeza Naomi Osaka, la feminin. ”Vom avea experți la acest turneu, care vor analiza în permanență calitatea aerului, pentru ca sportivii să respire un aer normal. Din fericire, avem trei stadioane acoperite, cât și opt terenuri interioare”, a mai adăugat Tiley.   

Lasă un răspuns