ATENȚIE! Facebook te urmărește la tot pasul! A recunoscut TOT

Într-o scrisoare trimisă către doi senatori americani, Facebook a recunoscut că strânge informaţii despre locul unde se află fiecare dintre utilizatorii săi în permanenţă, din raţiuni de securitate şi în scopuri publicitare, indiferent dacă aceştia au activat sau nu geolocalizarea pe dispozitivele lor.

”Chiar dacă cineva nu îşi activează datele de localizare, Facebook poate totuşi să determine parţial amplasamentul lor, datorită informaţiilor pe care le furnizează prin diferitele activităţi şi conexiunile lor la diferitele noastre servicii”, este declarația celor de la Facebook într-o scrisoare trimisă către doi senatori americani.

Giganticul Facebook a dat cărțile pe față în urma solicitării democratului Chris Coons şi a republicanului Josh Hawley, care i-au adresat o scrisoare în urmă cu aproape o lună pentru a cere informaţii despre modul în care Facebook colectează acest tip de date.

”Suntem preocupaţi de eventualitatea că Facebook ar putea să nu le ofere utilizatorilor săi nivelul de control (asupra datelor lor) pe care parametrii îl lasă să se înţeleagă”, au scris senatorii. site news

Lasă un răspuns