Atacurile lui Iohannis la adresa PSD îi lasă un gust amar lui Ciolacu: Mă și mir că mai trăim

După atacurile făcute de Klaus Iohannis la adresa PSD, spunând că partidul a lăsat în urmă „inegalităţi crescute, analfabetism funcţional, un sistem medical dezechilibrat”, Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seara, că „mă și mir că mai trăim”.

Atacurile lui Iohannis la adresa PSD îi lasă un gust amar lui Ciolacu

„Mă mir că mai trăim, după această prezentare a președintelui. În afară de discursuri și de vorbe, aș vrea să vorbim și lucruri concrete, aș vrea să știu ce reforme a pornit PNL prin cele 25 de ordonanțe pe care le-au dat în ultima noapte, nu am găsit nicio reformă.

A fost cea pe sănătate, numită ordonanța morții sau ordonanța cu trotinetele. Ne referim la reforma trotinetelor, ce reforme? E clar că președintele continuă campania electorală, dar rolul președintelui este cu totul altul”, a spus Marcel Ciolacu, la Digi24.

Declarațiile lui Klaus Iohannis referitoare la PSD

„Dacă ne uităm la ceea ce a lăsat PSD în urmă, la politica nefastă a guvernelor din ultimii ani, care, deşi s-au intitulat „sociale”, au neglijat tocmai solidaritatea şi coeziunea, vedem inegalităţi crescute, analfabetism funcţional, un sistem medical dezechilibrat, o administraţie de multe ori ineficientă şi opacă.

Citește și PSD, congres pe 14 martie. Ce li se pregătește membrilor de partid anchetați penal

Disperarea cu care PSD continuă să se agaţe de mecanismele puterii şi insistă să blocheze orice iniţiativă de reformă nu poate însemna decât un singur lucru, că lucrurile au început să se întoarcă, încet, dar sigur, către normalitate”, a spus Iohannis, la o gală a femeilor din mediul de afaceri. site news

Lasă un răspuns