Atac cu bâte la ordinul viceprimarului, plimbare de groază cu ATV-ul de Crăciun (VIDEO)

Scene de groază în timpul unei plimbări cu ATV-ul la Arieșeni, județul Alba. Doi tineri și iubitele lor susțin că au fost atacați cu bâtele de viceprimar și de mai mulți indivizi după ce ar fi pătruns, fără să știe, pe terenul edilului. Tinerii atacați au filmat momentul în care au fost agresați la Arieșeni. Ei mărturisesc că au fost amenințați cu moartea și că le-ar fi fost sechestrate iubitele. Stațiunea este foarte căutată cu ocazia sărbătoriulor de iarnă datorită domeniului schiabil foarte apreciat.

Viceprimarul din Arieșeni, unul dintre agresori

Emi Pustea, unul dintre tinerii atacați, a publicat pe Instagram două clipuri cu momentul în care au fost atacați. El a dat detalii despre momentul agresiunii. „Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieşeniului. E cel ce stă în mașină și îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dânsul sparge ATV-urile. Blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în altercație fiind la fel de revoltat și pregătit să atace”, a scris tânărul într-unul dintre mesajele atașate filmărilor.

View this post on Instagram

Nu vorbim aici despre oameni , vorbim despre viceprimarul arieseniului ,cel ce sta in mașina și îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dansul sparge Atv urile ,blonduțul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercație fiind la fel de revoltat și pregătit sa atace. Tin sa enționez atât ,sechestrare ,Amenințare cu moartea ,lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal(fractura parietala in urma atacului ) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in Zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii ) și cel mai important ,motivul fiind tentativa de viol ,pentru ca alt motiv de a leșina iubiți unor fete și a începe sa le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic , te poți crede cine vrei dar nu uita ca ești un om !

A post shared by Pustea Emanuel (@emipustea) on

Victimele au ajuns la spital cu fracturi

Băiatul a afirmat că atât el, cât și fratele său au ajuns la spital în urma atacului violent. „Ţin să menționez atât sechestrare, amenințare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal, (fractură parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni năvală peste fratele meu, lovindu-l puternic în zona capului, cervical + tâmple, (desigur viceprimarul nu lipsea cu picioarele și pumnii) și cel mai important, tentativă de viol. Pentru că alt motiv de a leșina iubiții unor fete și a începe să le tragi de geci, spunându-le că nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic, te poți crede cine vrei, dar nu uita că ești un om!”, a mai scris Emi Pustea pe Instagram.

Atacul este anchetat de Poliție

Tinerii atacați au sunat la 112 pentru a cere ajutor. „În urma unei sesizări la 112, polițiștii s-au deplasat la fața locului. Ei au constatat că între doi tineri care erau cu ATV-uri prin zona respectivă și alți doi bărbați din Arieșeni a avut loc un conflict în timpul căruia s-au amenințat și s-au agresat. Ar fi fost distrus și un ATV. Polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru amenințare, distrugere și lovire”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Nu este, din păcate, un caz singular în care reprezentanții autorității statului au un compartament șocant. Zilele trecute, un cuplu a fost agresat chiar în fața sediului poliției, caz despre care site news a scris aici. (site news)

Lasă un răspuns