Atac armat la Seattle, un mort și mai mulți răniți

O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite într-un atac armat. Un individ înarmat a deschis focul în centrul orașului american Seattle, au anunţat joi autoritățile locale, relatează Associated Press.

Șeful pompierilor din Seattle, Harold Scoggins, a declarat că autoritățile au început să primească apeluri miercuri în jurul orei 17.00. Apelurile erau  în legătură cu mai multe victime ale unui atac armat. O persoană a fost găsită moartă într-o zonă intens tranzitată din centrul orașului. Alte cinci au fost duse la un spital din Seattle, a spus el.

Vezi aici ultimul atac armat cu multipele decese, petrecut la finalul anului trecut înr-un oraș american.

Șeful poliției, Carmen Best, a spus că cel mai probabil este vorba despre un singur suspect care a fugit de la locul faptei și pe care poliția îl caută. Ea a spus că mai multe unități de poliție, inclusiv omucideri și trupe speciale se află la fața locului. Publicaţia Seattle Times a informat miercuri seară că poliția a transmis că șapte persoane au fost tratate la un spital pentru rănile suferite în timpul atacului.

Susan Gregg, o purtătoare de cuvânt a clinicii Harborview Medical Center, a declarat că o femeie se află în stare critică, un bărbat este în stare gravă, iar alți cinci bărbați se află în stare satisfăcătoare, cu răni la nivelul picioarelor, pieptului, feselor și abdomenului.

Vezi care a fost săptămâna cea mai neagră de anul tercut, câți morți s-au adunat în atacuri armate în America.


Aceasta este al treilea atac armat din centrul orașului Seattle care a avut loc în ultimele două zile. Poliția a găsit marți după-amiază un bărbat cu o plagă împuşcată într-un mall, care mai târziu a murit la spital.
De asemenea, poliția a împușcat o persoană într-o altă zonă din centrul orașului Seattle, miercuri.

site news

Lasă un răspuns