Așa gest mai rar! Cei 10.000 de angajați au fost rugați de director să-l sune, dacă au nevoie de ajutor legat de COVID-19

Bobby Kotick, CEO-ul companiei de jocuri video Activision Blizzard, și-a dat numărul personal de telefon celor 10.000 de angajați și spune că „i-a încurajat pe fiecare în parte să-l sune” dacă au „întrebări referitoare la facilitățile medicale oferită de companie”, scrie CNN.

Cei 10.000 de angajați au primit numărul personal al directorului

„Câteva sute” de oameni l-au contactat deja, a declarat Kotick pentru CNBC.

CEO-ul Activision Blizzard a anunțat că doar „un număr mic” din angajații companiei au fost diagnosticați cu COVID-19. Kotick folosește pandemia pentru a crește beneficiile de sănătate ale angajaților, punând la dispoziție doctori privați, suportând o parte din costul unor medicamente și oferind consultații online.

Compania Activision Blizzard produce jocuri video, cele mai cunoscute fiind Call of Duty și World of Warcraft. Angajații companiei lucrează de acasă în această perioadă și Kotick spune că producția de jocuri rămâne „activă” pentru moment. Mai mult, pentru a ușura procesul de tranziție pentru angajați, compania a anunțat că plătește pentru abonamente mai rapide de internet și echipamente noi, la nevoie.

„Nu cred că am avut aceleași provocări din munca de acasă precum alte companii, dar oamenii simt izolarea, frustrarea și anxietatea”, a recunoscut Kotick. Nu-și închipuie viața revenind la normal până când nu există un vaccin cu costuri reduse, disponibile pe scară largă și testare.

Citește și Israel face primii pași spre ieșirea din carantină. Netanyahu: „Avem una dintre cele mai scăzute rate de deces”

Bobby Kotick crede că viața oamenilor se va întoarce la normal abia atunci când vor fi disponibile la scară largă și la preț redus un vaccin și o modalitate de testare. site news

Lasă un răspuns