Arnold Schwarzenegger a cumpărat o pipă “Terminator” de la un fan de pe Reddit: „Este fantastică!”

Mare pasionat de trabucuri și pipe, Arnold Schwarzenegger a făcut recent o nouă și inedită achiziție: a cumpărat o pipă Terminator sculptată manual de la un fan de pe Reddit. Superstarul o adaugă la colecția sa de suveniruri!

Pipa, care are forma personajului său din “Terminator”, este lucrată manual de un fan care se ocupă cu prelucrarea lemnului.

Schwarzenegger a postat pe Twitter capturi de ecran de pe Reddit, scriind: „Este un cadou fantastic”.

În schimb, fanul, cunoscut sub numele de RadonLab pe site, a împărtășit o fotografie a pipei, scriind: „Am sculptat această pipă special pentru ziua de naștere a lui Arnold”.

Schwarzenegger a comentat fotografia, scriind: “E fantastică. Este frumoasă. Mi-ai vinde asta?”

Când RadonLab și vedeta din “Terminator” au făcut schimb de comentarii, actorul a răspuns: „Dacă insiști ​​să mi-o dăruiești, insist să îți trimit înapoi o fotografie cu mine folosind pipa, semnată de mine (acum că este 2020, semnez lucrurile pe calculator și ti-o trimit pe e-mail dacă este în regulă și cu tine)”.

„Poti să-mi trimiți un mesaj și îți voi da toate detaliile”, a adăugat Schwarzenegger.

We’ll be back!

Într-o postare ulterioară, fanul a împărtășit o fotografie cu Schwarzenegger stând acasă și fumând din pipă, cu cuvintele: „Pentru Radon, îți mulțumesc pentru pipa grozavă. Arnold Schwarzenegger”.

Actorul și fostul guvernator al Californiei a împlinit 73 de ani în iulie și a sărbătorit cu familia adunată în jurul său, alături de fosta soție Maria Shriver și cei patru copii ai lor, Patrick, în vârstă de 26 de ani, Christina, de 29 de ani, Christopher, de 22 de ani și Katherine, de 30 de ani; precum și alături de soțul lui Katherine, actorul Chris Pratt.

Fiind și el un mare fan al francizei în care a jucat, Schwarzenegger a fost, de asemenea, recent văzut la o plimbare cu bicicleta, alături de fiul său făcut cu o altă femeie, pe numele lui Joseph Baena, purtând o cămașă neagră cu cuvintele „Ne vom întoarce”.

În aprilie, Arnold a purtat, de asemenea, o mască neagră, în timpul unei alte plimbări cu bicicleta, pe care scria „Ne vom întoarce”.

Să încerce actorul să ne transmită, subtil, un mesaj?!…

Lasă un răspuns