facebook

Aplicația Google Meet pentru videoconferințe va fi disponibilă gratuit, ca urmare a cererii foarte mari din ultima vreme

Google a anunţat că versiunea premium de videoconferinţe Google Meet va fi disponibilă gratuit pentru toată lumea şi va fi implementată treptat în următoarele săptămâni, ca urmare a cererii foarte mari cauzate de distanțarea sociala.

Google Meet oferă videoconferinţe cu până la 100 de participanţi pentru utilizatorii persoane fizice şi până la 250 de participanţi, pentru companii. Pentru varianta gratuită, întâlnirile sunt limitate la 1 oră, însă această limită nu va fi impusă până în 30 septembrie.

Google Meet poate fi accesat în baza contului de Google. Pentru utilizarea Meet, nu este nevoie de instalarea unui plug-in sau software. Acesta funcţionează direct din browser Chrome sau alt browser popular, la adresa: meet.google.com.

Pentru mobil există aplicaţia Google Meet – iOS sau Android. Până în prezent, Google Meet era accesibilă doar în pachetul G Suite pentru companii, disponibil contra cost.

Vârful zilnic de utilizare a Meet a crescut de 30 de ori din ianuarie şi până în prezent.

În aprilie, Google Meet a găzduit 3 miliarde de minute de întâlniri video şi a înregistrat 3 milioane de noi utilizatori zilnic.

Numărul zilnic de participanţi în întâlniri Meet a trecut de 100 de milioane săptămâna trecută. site news

Lasă un răspuns