Anunț surpriză. Un fost președinte al României vrea să fie primarul Bucureștiului

Fostul președinte al României Traian Băsescu, cel care a fost și primar al Bucureștiului, a făcut un anunț bombă. Pe lângă dezvăluirile incendiare făcute în strategia de luptă și interesele care stau la baza conflictului dintre Iran și SUA, el a anunțat că vrea să candideze la Primăria București. 

Traian Băsescu a spus că ar putea, dacă dorește, să câștige Primăria Capitalei în competiția cu candidații săi. Potrivit lui Traian Băsescu, președintele Klaus Iohannis ”spune prostii”, după ce a declarat că PNL trebuie să aibă candidat propriu la primăria Bucureștiului.

Băsescu a declarat că ar putea candida la Primăria Bucureștiului, din partea PMP.

El afirmă că: ”am lăsat un mandat neterminat”, făcând referire la anul 2004, când a candidat la prezidențiale și a câștigat.

„Și președinții spun prostii! Cum să riști primăria Capitalei mergând cu un candidat care să fie al tău. Președintele nu poate da ordine PMP-ului. Dacă eu mă duc la Tomac și îi spun: uite, am lăsat un mandat neterminat, nu vrei să candidez eu de la PMP? Cu cine sunt în competiție de la liberali? S-a grăbit! Și președinții, luați de val, fac erori.”, a spus Traian Băsescu. site news

Lasă un răspuns