Antrenor de rugby, prins și suspendat 18 luni că a jucat la pariuri!

Nici nu mai încape îndoială, mirajul câștigurilor ușoare, dar și trăirile intense, date de adrenalină, îi atrage și pe sportivi din toată lumea și de toate felurile. Prinși sau nu cu mâța-nsac, unii sunt pedepsiți mai dur, alții scapă mai ușor, dar oricare ar fi sancțiunea, flagelul continuă la cote din ce în ce mai alarmante.

Și nu numai românii calcă pe bec, cum se spune – astăzi avem un caz din Țara Galilor, în centrul atenției fiind antrenorul naționalei galeze de Rugby, Rob Howley , în vârstă de 49 de ani. Acesta a fost descoperit că își folosea telefonul pentru pariuri, cât și adresa de e-mail Welsh Rugby Union, pentru înregistrarea de conturi online. O investigație a activității lui în domeniul pariurilor, a scos la lumină faptul că Howley a făcut un număr total de 363 de pariuri, pe 1163 de meciuri, inclusiv de rugby, din campionatul Țării Galilor, în perioada noiembrie 2015, septembrie 2018.

Rob Howley a motivat pasiunea lui recentă, pentru jocurile de noroc, spunând că totul s-a declanșat după moartea surorii sale. Cazul a fost audiat și la Cardiff, de o comisie independentă, prezidată de Sir Wyn Williams. Antrenorul de rugby a fost suspendat pe o perioadă de 18 luni, din activitatea de antrenor, ba chiar a fost trimis și-acasă, de la Cupa Mondială de Rugby din Japonia, din acest an, pentru încălcarea regulamentului World Rugby, ce se referă la jocurile de noroc și corupție.

Din păcate, a ratat și un contract bun la naționala Italiei, unde fusese numit ca manager, începând cu 2020, dar acest scandal al pariurilor i-a făcut pe italieni să-i rezilieze contractul. site news

Lasă un răspuns