Angelina și Brad fac front comun pentru copiii lor

Brad Pitt a mărturisit recent că devenise alcoolic înainte să îl părăsească Angelina Jolie, dar de atunci s-a lăsat și chiar anul trecut judecătorul a certificat acest lucru, oferindu-i mai mult timp cu copiii.

Starul de la Hollywood, în vârstă de 56 de ani, a intuit imediat că nu trebuie să scape șansa din mână și că își dorește foarte mult să își ia rolul de tată în serios – astfel a și acceptat să facă ședințe de terapie familială.

“La aceste ședințe, Brad a învățat, practic, să redevină tată. Amândurora le-a luat mult timp să se reacomodeze unul cu celălalt, atât lui cât și Angelinei. Mult timp și multe ședințe de terapie”, a declarat o sursă de încredere celor de la “People”.

Se vizitează reciproc la vilele din Los Angeles

De când Brad și Angie locuiesc din nou destul de aproape în Los Angeles “copiii lor cei mici fac drumuri dese între casele acestora”.

Luna trecută, Brad chiar a fost fotografiat plecând de la vila Los Feliz deținută de Angelina, un semn destul de clar că tensiunile dintre cei doi foști soți s-au mai temperat.

S-au luptat câțiva ani pentru custodia copiilor

Deși au fost împreună încă din 2005, au așteptat până în 2014 ca să se căsătorească, iar la numai doi ani diferență, în 2016, Angelina intentat deja divorț.

De atunci, s-au luptat în intanță pentru custodia copiilor și pentru avere, Angelina cerând mult mai mulți bani decât a vrut Brad să ofere.

Tot răul, spre bine

După despărțirea-șoc din 2016 și harababura pentru custodie, cei doi foști soți sunt în prezent “in a better place” în ceea ce privește calitatea acestora de părinți, după cum declară sursa mai sus citată.

Faptul că cei 6 copii ai cuplului – Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Knox, 11 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și Vivienne, 11 ani – nu mai au de-a face cu problemele separării celor doi a îmbunătățit considerabil această situație.

De asemenea, faptul că Brad ar fi împiedicat-o pe Angelina să se mute în altă țară împreună cu copii lor, ar fi contribuit din plin la “reabilitarea” relației.

“Mi-ar plăcea să locuiesc în străinătate și voi face acest lcuru, imediat ce copiii mei vor face 18 ani. Deocamdată, va trebui să mă stabilesc unde tatăl lor decide să stea” , declara Angelina anul trecut.

Știți cum se zice, “tot răul, spre bine”… 😉

Lasă un răspuns