Angelina Jolie se bucură de “haosul” din carantină alături de cei 6 copii ai săi

Angelina Jolie iubește timpul în plus dedicat familiei în timp ce s-a autoizolat acasă. Într-un nou interviu acordat “E!’s Daily Pop”, câștigătoarea Oscarului, în vârstă de 45 de ani, a povestit despre faptul că stă acasă cu cei șase copii ai ei – fiii Maddox, 19 ani, Pax, 16 ani și Knox, 12 ani, și fiicele Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și Vivienne, 12 ani – pe perioada pandemiei cauzate de coronavirus (COVID-19), spunând că se bucură de „haosul” timpului de calitate petrecut cu aceștia.

“Știi, nu am fost niciodată o persoană care aprecia relaxarea. Îmi place haosul”, a glumit ea. “… Am fost la întâlniri la nivel înalt, unde sunt câini, și mingi, și copii, și diverse lucruri. Te bucuri pur și simplu să fii om împreună cu ceilalți și să râzi datorită acestui lucru.”

În pijamale, ca o familie obișnuită

Angelina a explicat că, pentru a crea „puțină organizare”, ea face diferite programe pentru a-i menține pe toți implicați, deși a recunoscut, totuși, că unul dintre copiii ei adolescenți este mai organizat decât ea. “Fiica mea Zahara este mai bună la organizarea lucrurilor decât mine”, a dezvăluit ea.

În ceea ce privește nopțile de film organizate în casa lui Jolie, actrița – care joacă în noul film Disney + “The One and Only Ivan” – a spus că tuturor le place să se adune pentru a vedea un film împreună acasă. “Ei bine, suntem cu toții acolo. Așa toți cei șase copii – multe floricele și la fel ca toate familiile obișnuite, suntem doar cu pijamale, haine, gustări”, a spus Jolie.

Maddox începe cursurile online la 6 seara

Luni, acrița a declarat pentru “Extra” că toți copiii ei au fost de ajutor în jurul casei pe perioada pandemiei.

“Sunt toți împreună și este o gașcă mare, așa că toată lumea se ajută reciproc”, a spus ea. “Avem noroc.”

Jolie a dezvăluit, de asemenea, că fiul ei cel mai mare, Maddox – care s-a întors în Statele Unite de la studiile sale la Yonsei University din Seul, Coreea de Sud, la începutul acestui an, după ce semestrul său a fost anulat din cauza pandemiei – a urmat cursuri online de acasă. “A trebuit să se întoarcă înapoi din Coreea”, a spus ea. “Învață online și începe cursurile pe la ora 18.00.”

Angelina donează constant bani pentru copii și luptă pentru copii

Pe lângă petrecerea timpului cu familia pe durata pandemiei, Angelina a rămas activă în ceea ce privește mai multe cauze umanitare – în special cele care ajută copiii vulnerabili în urma efectelor secundare ale pandemiei – prin donarea de bani pentru siguranța alimentară și aducând în atenție copiii care se află în case care s-ar putea să nu fie în siguranță.

„Se spune adesea că este nevoie de un sat pentru a crește un copil”, a scris ea. “Va fi nevoie de efortul întregii țări pentru a le oferi copiilor protecția și îngrijirea pe care o merită.”

Filmul “The One and Only Ivan” va fi disponibil vineri, pe platforma de streaming a Disney +.

Lasă un răspuns