The Sun

Angelina Jolie face dezvăluiri șocante: „Abia după 4 ani de la divorț mi-am revenit”

După ce a divorțat de Brad Pitt, Angelina Jolie a spus că și-a revenit abia după ce au trecut patru ani. Aceasta vorbește despre suferința pe care a trăit-o.

Actrița Angelia Jolie, în vârstă de 45 de ani, a vorbit pentru prima oară deschis despre despărțirea de Brad Pitt din 2016, după 11 ani de viață comună, spunând că și-a revenit abia după patru ani de la divorț. Tot pentru prima oară, diva a recunoscut că s-a îmbolnăvit din cauza divorțului.

„Ani de zile am suferit. Au fost momente complicate. Nu mai știam de mine, nu mai știam ce mi se întâmplă. Toate amintirile dureroase te fac să înțelegi că este un miracol să mai fii în viață”, a dezvăluit ea, spunând că de acum vrea să-și refacă viața. Însă e decisă să se dedice în primul rând, rolului de mamă pentru cei 6 copii, 3 biologici, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (11 ani), 3 adoptivi, Maddox (18 ani), Pax (16 ani) și Zahara (15 ani).

Angelina Jolie spune că vrea să redescopere veselia și bucuria

Angelina Jolie spune că se simte perfect acum, la patru ani după ce a dat divorț de Brad Pitt, și la un an după pronunțarea divorțului. Vrea să redescopere veselia și bucuria, alături de cei șase copii, care au rămas la ea.

„Dimineața când mă trezesc, îmi dau seama cât este de bine să fii mamă. Nevoile copiilor sunt prioritatea mea. Sunt foarte atentă la ceea ce îi poate influența și ceea ce le poate aduce prejudicii. Principalul meu rol este de mamă. Numai când sunt ei la școală, pot să-mi încep activitatrea umanitară și politică. Scriu editoriale pentru revista Time. Abia după ce termin toate acestea mă pot dedica cinema-ului”, a dezvăluit diva.

„Sunt mai rezistentă decât înainte”, a mai spus vedeta. site news

Lasă un răspuns