Andrei Caramitru atacă BOR, după decizia de a permite cetățenilor să meargă la biserică de Paște: Mă dezic de Biserica Ortodoxă! E un ISIS. O sectă demonică

Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, susține că se dezice de Biserica Ortodoxă Română, după decizia de a permite cetățenilor să meargă la biserică de Paște. El consideră că BOR este o organizație criminală, care nu mai are nicio legătură cu Biblia sau cu Iisus.

Caramitru compară BOR cu ISIS

”Eu de azi ma dezic oficial de Organizația BOR. Am fost botezat ortodox. Nu sunt ateu, sunt un om spiritual. Dar toată chestia asta numita BOR este doar o organizatie criminală, retrograda, retardata, corupta. Și ortodoxia ca rit creștin a devenit un coșmar rusofon criminal. Care ne tine in afara civilizației. Și nu are NICI o legătura cu Biblia și cu credința. NICI UNA. E un ISIS. O sectă demonică.

Așa ca de azi oameni buni – EU NU O SA MAI CALC NICIODATĂ IN VREO BISERICA ORTODOXA. Oricine isi face nunta botez etc acolo – eu nu o să vin. Și nu voi mai interacționa vreodată cu vreun angajat al acestei organizații. Punct.”, scrie Andrei Caramitru.

Critici dure la adresa partidelor politice care nu susțin prelungirea stării de urgență

Fostul consilier USR a criticat dur, într-o postare pe Facebook, și anunțurile lansate de liderii opoziției privind o posibilă respingere a stării de urgență, pe motiv că nu au fost luate măsuri pentru redresare economică.

„Înțeleg ca Ponta și ticăloșii din PSD/ALDE (cei care au colectivul pe constiinta și dezastrul din spitale) amenință și pun condiții pentru extinderea stării de urgentă. In timp ce lauda China. Asta in situația in care am reușit cât de cât sa ținem lucrurile sub control și – dacă continuam așa – am putea reveni gradual oricum peste câteva săptămâni.

O asemenea ticăloșie prin care vor sa condamne mii de oameni la moarte nu am crezut ca se poate. Oamenii ăștia sunt niște criminali. Nu mai trebuie tolerați. Locul lor este in pușcărie pentru totdeauna. Au făcut prea mult rău țării asteia. Si continua. Nu se mai poate așa. Oamenii ăștia nu mai au loc in societatea noastră. Trebuie excluși dur. Pentru totdeauna”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook. site news

Lasă un răspuns