facebook

Ana Muntean reacționează după publicarea clipului cu Ciprian Marica. ”Luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată”

Ana și Florin Muntean au reacționat după apariția în presă a filmulețului în care ea este surprinsă de soțul ei într-o camera de hotel împreună cu Ciprian Marica.

Cei doi consideră că viața privată le-a fost grav încălcată de apariția filmulețului, astfel că se vor adresa justiției, atât în penal, cât și în civil. Mai mult, Ana Muntean ar fi primit numeroase amenințări pe rețelele sociale.

”Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul dintre motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns în presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată. 

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor. Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor dispărea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la răspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună, fără a da socoteală nimănui. 

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte. Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean, prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc.” au declara Ana și Florin Muntean. site news

Lasă un răspuns