Amenințare cu bombă la Primăria Capitalei. Firea: „Păcate pe care noi le tragem acum!”

Primăria Capitalei a primit, joi, 30 iulie, o amenințare cu bombă.

Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații împreună cu Poliția au mers, joi dimineața, la sediul Primăriei Capitalei, unde o femeie a anunțat, prin 122, că a plasat o bombă.

Din câte se pare, amenințarea cu bombă de la Primăria Capitalei a fost falsă, anunță, joi dimineața, Serviciul Român de Informații (SRI).

În ultima perioadă, mai multe instituții publice au fost evacuate din cauză că diverse persoane au anunțat că există o bombă în incinta lor.

Firea, primul mesaj

„Vă dați seama că ne-am pus și noi întrebarea inițial dacă nu cumva această amenințare cu bomba nu ar putea avea legătură, până la urmă, cu singurul punct de pe ordinea de zi de astăzi, unul foarte dificil, care se referă la o situație controversată din punct de vedere juridic, de acum 16 ani.

Citește și Firea anunță record de gravide în București, după perioada de izolare!

E reluat practic din ședința de ieri, deoarece nu am întrunit voturile necesare, pentru că unii dintre dumneavoastră nu ați votat, iar alții ați votat împotrivă ori abținere. Informez cetățenii că e vorba despre niște păcate pe care noi le tragem acum, dar ele datează de 16 ani”, a scris Firea pe Facebook. site news

Lasă un răspuns