Jucatorii echipei nationala Romanieipozeaza inainte de inceperea meciului de fotbal contra selectionatei Insulelor Feroe din preliminariile Euro 2020, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, marti, 26 martie 2019. PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

Am ajuns de râsul lumii! Suporterii străini, transferați cu autobuzul la EURO 2020

Adio legătură rapidă Otopeni – București, pentru suporterii străini care vin în România să vadă meciurile. FRF a anunțat că Primăria va cumpăra autobuze pentru transferul suporterilor străini.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a afirmat că nu crede că până la începerea competiției europene, în cadrul căreia România va găzdui mai multe meciuri, calea ferată care va lega Aeroportul Otopeni de Bucureşti va fi gata şi a spus că Primăria Capitalei ia în considerare achiziţionarea unor autobuze noi pentru transferul suporterilor străini.

Ne concentrăm acum pe Arena Naţională, dar lucrăm şi pe planul de mobilitate, pentru că se ştiu ultimele veşti despre calea ferată, care nu cred că va putea fi gata la termen. Dar suntem deja pregătiţi împreună cu Primăria Capitalei ca să putem asigura transferul tuturor spectatorilor de la cele două aeroporturi, Otopeni şi Băneasa.

Se va lua în considerare achiziţia unor autobuze noi de către Primăria Capitalei astfel încât suporterii să ajungă cât mai repede la stadion, dar şi în centrul Bucureştiului, pentru că Piaţa Constituţiei va găzdui cel mai mare fan zone care a fost organizat vreodată.”, a declarat președintele Federației Române de Fotbal.

Lasă un răspuns