Alibec, nașul celor de la FCSB! Gigi Becali a uitat să dea indicații

Alibec a reușit să înscrie două goluri și și-a îngenunchiat fosta echipă. De când a plecat de la FCSB, atacantul s-a răzbunat de câte ori a avut ocazia. 8 goluri a reușit să înscrie în poarta fostei sale echipe. Chiar dacă incontestabil a fost omul meciului, Becali nu a ratat ocazia să-l atace pe căpitanul Astrei, după ce acesta a spus că a fost dat afară de la FCSB. 

„Eu nu l-am dat afară pe Alibec. Am luat un milion pe el. A zis el că l-am dat afară? El e un super-băiat, dar ca fotbalist… Mai bine mă las de fotbal decât să am jucători ca Alibec. Alibec e un copil căruia nu îi dă mă-sa țâță”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Zilele lui Bogdan Vintilă sunt numărate?

Astra a câștigat 3-2 meciul cu FCSB din etapa a cincea a play-off-ului. Echipa antrenată de Vintilă a condus cu 2-0, dar apoi a căzut. În repriza a doua a fost aproape inexistentă pe teren. Latifundiarul a recunoscut că a uitat faptul că Tănase joacă. Dacă și-ar fi amintit l-ar fi scos imediat, a spus omul de afaceri.

Florin Tănase, Dennis Man, George Miron și Bogdan Vintilă au fost găsiți vinovați pentru debandada de pe teren. Înfrângerea cu Astra o scoate pe FCSB din lupta pentru titlu, iar dacă vor continua să piardă puncte roș-albaștrii nu vor prinde nici cupele europene. În aceste condiții Bogdan Vintilă ar putea avea zilele numărate. În plus un alt antrenor l-a vizitat pe Becali la palat.

„Acum nu vorbesc de schimbarea antrenorului. Reghe a venit la mine acasă și mi-a zis «Oricând apelezi la mine, sunt prezent. Ca să știi». Și i-am zis că nu-l schimb pe Vintilă. Să vedem ce și cum. Mie îmi place jocul echipei”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Lasă un răspuns