Alex Velea şi Antonia au dat lovitura. Și-au cumpărat o vilă de vis!

Alex Velea şi Antonia s-au mutat într-o vilă de lux. Celebrii cântăreţi au adunat o avere din concerte şi emisiuni tv, iar banii i-au investit în prima lor casă. Este vorba de o vilă cu etaj şi vedere spre lac, care seamănă  cu Sala Polivalentă din Capitală.

 Cei doi se iubesc de aproape şase ani, dar nici până acum nu au putut  să se căsătorească. În acte, Antonia (30 de ani) este încă măritată cu Vincenzo Castellano. Cei doi au devenit părinţii a doi băieţi superbi, iar de câteva săptămâni s-au mutat în casă nouă.

Citiți și alex-velea-si-abi-talent-sunt-vorbiti-sa-isi-faca-reclama-cum-au-pacalit-cei-doi-toata-romania

Alex Velea și Antonia, chiriași în București

După ce ani la rând au locuit într-un apartament în zona de nord a Bucureştiului, pentru care plăteau chirie câteva sute de euro, Velea şi Antonia au decis anul trecut să devină proprietari. Toţi banii agonisiţi din concerte i-au investit în luna decembrie într-o casă de lux.

Este vorba despre o vilă cu etaj, situată pe malul unui mic lac, într-o zonă selectă din Pipera. Casa este pe o colină, are ieşire la lac, o curte mare, iar pe lacul din faţa casei se pot zări raţe sălbatice şi alte păsări de baltă.

Alex Velea și Antonia au plătit o mică avere pentru vila din Pipera

Pentru această locuinţă, Velea (35 de ani) şi iubita lui se pare că au plătit peste 500.000 de euro. Este o sumă destul de mare pentru un om de rând, dar un chilipir pentru cei doi, având în vedere că pentru un concert încasează de la 3.000 de euro în sus. Alături de Akim (2 ani) şi Dominic (4 ani), ei  au împodobit brăduţul în vila nouă şi l-au aşteptat pe Moş Crăciun. Au imortalizat momentul în jurul brăduţului şi au postat poza pe reţelele sociale însoţită de mesajul ”Home”, adică acasă, semn că locuinţa este proprietatea lor.


Citiți și lovitura-pentru-familia-unei-celebre-artiste-paguba-de-un-milion-de-euro/

Antonia vrea să fie o femeie liberă

În 2011, Antonia se căsătorea cu italianul Vincenzo Castellano. Ea a introdus divorţ în decembrie 2013, iar de atunci tot speră că va fi o femeie liberă în acte, pentru a se putea mărita cu iubitul Alex Velea, dar şi pentru a-i boteza pe cei doi copii ai lor, Dominic şi Akim. Pentru a se separă legal de Vincenzo, Antonia trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Până atunci, fetiţa lor, Maya (8 ani) locuieşte în Italia, dar e vizitată în permanenţă de mama ei. Antonia aşteaptă momentul când o va putea aduce în România şi spune că a pregătit o cameră specială pentru fetiţă. site news

Lasă un răspuns