Alertă de COVID-19 vizavi de reședința lui Iohannis! Aici lucrează Ambulanța, ISU, Jandarmii și Poliția

Este alertă la Centrul Integrat din cartierul Cotroceni, unde lucrează Ambulanța, ISU, Jandarmii și Poliția, unul dintre cele mai importante centre de comandă ale țării, după ce una dintre femeile de serviciu a fost confirmată cu coronavirus.

Alertă de COVID-19 vizavi de reședința lui Iohannis

”Soțul uneia dintre femeile de serviciu care făcea curat în centrul de comandă a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Respectivul făcea dializă la Centrul Diaverum, din Sema Park, acolo unde au fost multe probleme”, spune un oficial al Ambulanței.

”Ea a venit în fiecare zi la muncă, inclusiv joi, când a fost văzută ultima oară. Făcea curățenie printre cei care prelau apelurile oamenilor”, explică oamenii din centrul de comandă. 

Clădirea se numește Centrul Municipal Integrat pentru Situații de Urgență și este un sediu nou, inaugurat în iunie 2018, chiar vizavi de Palatul Cotroceni

Femeia făcea curat într-o sală mare, open space, gen amfiteatru, de unde se preiau apelurile de urgență.

„Suntem acolo câte 60-70 de operatori și asistenți pe fiecare tură, în hale unde funcționează doar aerul condiționat, dar fără geamuri care să poată fi deschise pentru aerisire”,  au explicat oamenii care lucrează în Centrul Integrat.

”Iar angajații lucrează pe aceleași stații, unul pleacă, altul intră în tură, non stop. Ce-i drept, se dezinfectează stațiile la predare-primire, dar e deja un potențial focar acolo, iar oamenii sunt foarte speriați că pot duce virusul acasă, la familii”. site news

Lasă un răspuns