Alegerile locale, afectate de protestul judecătorilor pentru pensiile speciale

Lupta pentru pensiile speciale poate afecta anticipatele şi localele deoarece judecătorii anunţă boicotarea constituirii birourilor electorale la alegerile din acest an.

Alegerile locale, afectate de protestul judecătorilor 

Magistraţii Tribunalului Olt au anunţat, vineri, 31 ianuarie 2020, că vor continua protestul început în 23 ianuarie, activitatea de judecată, cu excepţia urgenţelor, fiind supendată. În plus, va fi afectat şi procesul electoral.

Care este proiectul PNL pentru votare timp de trei-zile in diaspora

Decizie radicală adoptată de judecătorii Tribunalului Olt că reacţie la măsura anulării pensiilor de serviciu în cazul acestei categorii profesionale.

În urma Adunării Generale a judecătorilor Tribunalului Olt, desfăşurată vineri, 31 ianuarie 2020, s-a stabilit continuarea formei de protest adoptate cu o săptămână în urmă, dar şi decizia judecătorilor de a nu participa la constituirea birourilor electorale.

Cititi si cu-cine ar vota romanii la alegerile parlamentare/

”La data de 31.01.2020 a avut loc Adunarea Generală a judecătorilor Tribunalului Olt, în care s-a hotărât continuarea formei de protest constând în suspendarea activităţii de judecată începută cu data de 23 ianuarie 2020 precum şi refuzul participării la constituirea birourilor electorale în anul 2020, cu o serie de precizări privind modul de organizare a activităţii’, se arată în comunicatul judecătorilor. site news

Lasă un răspuns