Alarmă! Șapte persoane de la Viitorul ar putea avea COVID 19!

Meciul FC Viitorul – Academica Clinceni, care trebuia să se joace astăzi a fost amânat pentru sâmbătă. Șapte persoane de la Viitorul au avut rezultatele neconcludente la testele pentru coronavirus.  Acestea au fost refăcute și mâine dimineață se vor primi rezultatele.

”Unele dintre testele pe care le-am făcut înaintea meciului au fost neconcludente și nu am vrut să ne asumăm niciun risc. Există posibilitatea ca unul dintre aceste șapte teste să fie pozitiv. Noi am respectat complet prevederile protocolului. Până acum rezultatele au venit la 40 de ore de la realizarea testului, dar, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat acum”, a declarat Gică Popescu.

Șefii de la Clinceni sunt supărați

Sorin Paraschiv a fost puțin deranjat pentru că meciul s-a amânat, echipa sa întâmpinănd mai multe probleme.

„Îi lăsăm pe domnii de la Ligă să decidă, dar nu mi se par normale câteva lucruri. Trebuiau luate măsuri din timp. Noi am făcut testele miercuri și până ieri am avut rezultatele. Știu că nu e nici vina lor, dar trebuiau să fie pregătiți cu acest lucru. Meciul de azi trebuia să se joace.O programare foarte grea, la ora 15:00. Va fi cald”, a mai spus Paraschiv.

Încă un arbitru are COVID-19

FRF a anunțat că un al patrulea arbitru a fost depistat pozitiv cu COVID-19! Acesta a fost oprit de la delegări, iar persoanele care au intrat în contact cu el au fost deja izolate și testate. Cazurile încep să se înmulțească în fotbalul românesc. Inițial s-a îmbolnăvit magazinerul echipei Dinamo. Apoi medicul echipei FC Botoșani și căpitanul Jonathan Rodriguez. La Concordia Chiajna au fost testați pozitiv fotbaliștii Andrei Marc și Ionuț Biceanu, în timp ce la Petrolul 7 persoane au fost bolnave.

Lasă un răspuns