Alarmă la un mall din București, din cauza coronavirusului

Alarmă la un mall din București, din cauza coronavirusului. O femeie suspectă de coronavirus a fost preluată din mall-ul Sun Plaza din Capitală, potrivit unor surse apropiate Știrile ProTV. Femeia s-a prezentat cu simptome respiratorii la un cabinet medical din mall-ul Sun Plaza. Potrivit primelor informaţiilor, ea a călătorit recent în regiunile afectate din Italia.
 

Femeia, transportată la spitalul Matei Balș

Medicul a contactat autorităţile, iar femeia a fost transportată la spitalul Matei Balș, unde este testată pentru coronavirus. Medicii au preluat-o şi au dus-o la Spitalul „Victor Babeş”, unde i se vor face analize pentru a afla dacă are sau nu coronavirus.

Citește și: Un tânăr din Slatina, care ar fi trebuit să fie în carantină, s-a plimbat două zile prin Capitală

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat luni că România are centre de carantină în toată ţara.
Conform autorităţilor, în România, 26 de persoane se află în carantină, în timp ce iar 2.077 de persoane sunt monitorizate la domiciliu. Totodată, sunt în analiză la Institutul Matei Balș 32 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetățeanul italian depistat pozitiv de autoritățile italiene. Între timp, supermarketurile din România încep să rămână cu rafturile goale după anunţul ministrului Sănătăţii privind stocurile de produse.

Europa, invadată de coronavirus

China a anunţat miercuri 52 de decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore, ceea ce duce la 2.715 totalul cumulat al victimelor de la apariţia pneumoniei virale în luna decembrie 2019 în provincia Hubei (centru). Cele 52 de noi decese, cea mai mică cifră de trei săptămâni, au fost raportate în această provincie. În acelaşi timp, în Europa, epidemia de coronavirus continuă să se extindă, iar Franţa a raportat miercuri primul deces din cauza coronavirusului. site news

Lasă un răspuns