Al doilea român, depistat cu coronavirus!

Al doilea român a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus. Este anunțul făcut de presa japoneză, care citează ministerul Sănătății din Japonia.

Român plecat în vacanță, infectat cu coronavirus

Este vorba de un cetățean român care era la bordul navei de croazieră Diamond Princess. Nava este în carantină de două săptămâni în largul coastelor Japoniei.

Citeste si: Ce ascunde presa, coronavirusul nu este ucis, pacientii sunt reinfectati cu virus si mor in urma unui atac de cord

Primul român depistat cu coronavirus se află în spital de aproape o săptămână. Starea lui de sănătate este bună.

Jumătate din pasagerii navei Diamond Princess, japonezi

Aproximativ 500 de pasageri și membri ai echipajului navei Diamond Princess sunt debarcați în Japonia. Ei au fost timp de două săptămâni în carantină pe navă. Au fost lăsate să plece persoanele care nu au prezentat simptome specifice infectării cu noul coronavirus și care nu au intrat în contact cu bolnavii.

Pasagerii care au primit permisiunea să plece de pe navă sunt preluați de autobuze și transportați la diferite gări din Yokohama. Mai multe țări au organizat deja curse charter pentru cetățenii lor. Debarcarea pasagerilor se va desfășura pe parcursul a câtorva zile, deoarece la bordul Diamond Princess sunt peste 3.000 de persoane, dintre care jumătate sunt japonezi.

Pe acest vapor au fost înregistrate 542 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. site news

Lasă un răspuns