Afacerea momentului, demolată de vecini! Un bărbat a fost dat în CONSEMN la Frontieră, din cauză că aduce români din Italia

Afacerea momentului, demolată de vecini! Unii români ar face orice ca să facă bani, chiar dacă asta înseamna să îi pună în grav pericol pe cei din jur. Un bărbat din Prahova a fost dat în consemn la frontieră, după ce, speriați să nu fie infectați cu noul coronavirus, vecinii au sesizat autoritățile și l-au pârât că face curse în Italia, de unde aduce români, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Afacerea momentului, demolată de vecini!

Directorul DSP Prahova, Dan Ioniță, a anunțat, sâmbătă, că s-a deplasat în comuna Bătrâni, unde a discutat cu soția bărbatului.

„Respectivul nu are chestionar completat, drept pentru care, pe lângă consemnul dat la frontieră de către poliție, am anunțat și noi DSP Arad și DSP Bihor. Este așteptat să sosească mâine (duminică-n.r.) în țară”, a afirmat Ioniță.

Citește și Coronavirusul COVID circula de câteva săptămâni în Italia

Potrivit acestuia, localnicii au sesizat autoritățile că bărbatul face curse în Italia, de unde transportă români, iar soția acestuia ar fi spus autorităților că bărbatul urmează să vină din zona Verona.

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat, vineri, că noul coronavirus va afecta ”majoritatea statelor din lume, dacă nu chiar pe toate”, transmite Guardian. O mare problemă o constituie și pacienții reinfectați. Nu se știe care sunt cauzele pentru care aceștia sunt testați pozitiv la scurt timp după ce s-au însănătoșit.

Primul caz de coronavirus confirmat în Africa subsahariană

Avertismentul de la Organizația Mondială a Sănătății vine după ce, vineri, Nigeria a confirmat primul caz din Africa subsahariană.

“Epidemia devine tot mai extinsă”, a declarat un purtător de cuvânt al OMS, Christian Lindmeier, într-o conferință de presă susținută la Geneva.

“Scenariul în care noul coronavirus ajunge în mai multe state, dacă nu chiar în toate statele din lume, am luat în calcul de ceva vreme. Am și avertizat acest lucru”, a spus el. site news

Lasă un răspuns