Alyssa Milano Sursa foto: Instagram

Actriței Alyssa Milano îi cade părul după o luptă lungă cu COVID-19

Multe dintre vedetele din întreaga lume au dat publicității în ultimele luni că au căzut pradă noului coronavirus și au povestit cum au luptat cu această boală.

Recent, actriţa Alyssa Milano a vorbit și ea despre lupta pe care a dus-o ca urmare a infecţiei cu noul coronavirus şi spune că acum se confruntă cu un fel de efect secundar al bolii: căderea părului, anunță Mediafax.

Într-un videoclip postat zilele trecute pe Twitter, Alyssa a arătat cum își perie părul pentru a le arăta fanilor cum îi cad şuviţe întregi, spunând:

„M-am gândit să vă arăt ce face COVID-19 cu părul nostru. Vă rog să luaţi acest lucru în serios”, a scris ea pe Twitter.

Nu este singura cu aceste simptome

Actriţa nu este singura persoană care a raportat căderea părului în urma COVID-19. Deşi nu este un simptom pe lista oficială a autorităţilor, un sondaj recent arată că aproximativ 26% dintre persoanele simptomatice s-au confruntat cu căderi ale părului, așa cum au notat cei de la CNBC News.

Cercetătorii au descoperit că „simptomele COVID-19 pe termen lung” sunt mult mai numeroase decât cele listate în prezent de autorităţi.

Dr. Shilpi Khetarpal, dermatolog la Clinica Cleveland, a declarat că au existat un număr crescut de date privind căderea părului în cazul pacienţilor care au suferit de COVID-19.

„În general, există un decalaj de două până la trei luni între un eveniment stresant şi debutul căderii părului, motiv pentru care vedem aceşti pacienţi acum, la câteva săptămâni după ce simptomele COVID-19 au trecut”, a explicat Khetarpal.

Printre vedetele internaționale care au declarat că au sau că au avut COVID-19 sunt: Madonna, Tom Hanks și soția, Rita Wilson, cântăreața Pink, prințul Charles, tenorul Andrea Bocelli, fostul fundaș legendar al echipei AC Milan, Paolo Maldini sau actorul Antonio Banderas.

Lasă un răspuns