Actrița Natalie Portman sărbătorește 8 ani de căsătorie

Natalie Portman a împărtășit pe rețelele de socializare o amintire drăguță în onoarea aniversării a 8 ani de la nunta cu soțul ei, Benjamin Millepied. Cuplul s-a căsătorit pe 4 august 2012, în Big Sur, California.

Actrița, în vârstă de 39 de ani, a postat pe Instagram o fotografie cu ea și dansatorul francez, în vârstă de 43 de ani, de la nunta lor din 2012.

În fotografie, Portman poate fi văzută purtând o rochie de mireasă albă marca Rodarte, cu o coroană de flori, în timp ce dansează cu Millepied, care purta o cămașă albă cu nasturi și pantaloni negri.

“În continuare partenerul meu preferat de dans. # 8years”, a scris Natalie în descrierea imaginii.

Cei doi au împreună doi copii: fiul Aleph, de 9 ani, și fiica Amalia, în vârstă de 3 ani. Povestea lor de dragoste a început în 2009 când s-au întâlnit pe platourile de filmare a peliculei “Black Swan” în care Natalie a deținut rol principal, iar Millepied era coregraf.

Soțul îi cunoaște toate punctele forte și slabe la dans

Natalie și Benjamin au lucrat din nou  pentru filmul “Vox Lux”, din 2018. Actrița, câștigătoare a Premiului Oscar, a declarat la vremea respectivă pentru “People” că iubește să lucreze cu soțul ei.

„A fost foarte distractiv pentru că eu cred că el mă cunoaște foarte bine, stie care sunt punctele mele forte și punctele slabe la dans, astfel încât a fost într-adevăr capabil să creeze coregrafia rapid și cu ușurință pentru că am avut foarte puțin timp la dispoziție”, a spus Portman. “Deci a fost foarte convenabil că mă cunoștea atât de bine, dar și pentru că este așa de talentat!”

Ea a continuat: „A fost amuzant să îl privesc cum creează pentru că nu-l observ des în studio. Doar să vezi ușurința și expertiza pe care le are și, desigur, cu diferite tipuri de dans de asemenea, a fost într-adevăr uimitor”.

Lasă un răspuns