Foto: Facebook

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit decedat în cadă, după ce vecinii au alertat poliția

Miercuri seară, 10 iunie, Costin Mărculescu a fost găsit decedat în locuinţa sa. Pentru că actorul nu mai fusese văzut de mai mult de trei zile şi nici nu răspundea la uşă, vecinii săi au dat alerta. Anunțul a fost făcut în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie.

Costin Mărculescu ar fi murit în urma unui infarct, după o primă examinare făcută de medicii legiști. Fosta iubită a actorului a mărturisit că acesta avea probleme cu inima. Aceasta a spus că, în perioada în care erau împreună, ambulanța venea des la actor, din cauza problemelor de sănătate.

Potrivit Poliției Capitalei, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui apel la 112, în care se sesiza că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări.

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor marturi s-a pătruns în locuință, unde au găsit un bărbat decedat. Cazul a fost preluat de Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capiralei”, spun oficialii poliției.

Corpul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cauzele și condițiile în care s-a produs decesul. site news

Lasă un răspuns