Accident provocat de o șoferiță aflată sub influența drogurilor

Dosar penal pentru o șoferiță în vârstă de 26 de ani, aflată sub influența drogurilor, care a provocat un accident în parcarea unui centru comercial, anunță Brigada Rutieră a Poliției București. Tânăra a fost transportată la spital.

Joi, în jurul orei 15:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, precizează sursa citată.

„Conducătorul unui autoturism, femeie în vârstă de 26 de ani, care se deplasa în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul parcat”, anunță brigada Rutieră.

Tânăra a fost rănită ușor și a ajuns la spital 

În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a șoferiței, care a fost transportată la Spitalul Universitar.

De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul alocooltest – rezultatul fiind zero și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă. site news

Lasă un răspuns