Accident grav în București! Doi polițiști, răniți

 

 Doi polițiști au fost răniți duminică seară în București, o mașină a poliției , aflată în misiune, fiind implicată într-un accident rutier pe șoseaua Berceni. Atât șoferul dar și cei doi polițiști au fost transferați la spital pentru îngrijiri medicale. 

„În jurul orei 20.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc în intersecția sos.Berceni-str.Turnu Măgurele, eveniment în care a fost implicată o autospecială de poliție.Conducătorul autospecialei, care se deplasa în regim prioritar, cu semnalele optice și acustice în funcțiune, se deplasa pe sos.Berceni, iar când a ajuns la intersecția cu str.Turnu Măgurele a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circulă pe str.Ion Iriceanu dinspre sos.Olteniței către bd.Alexandru Obregia.Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autospecialei și a celor doi ocupanți(polițiști), care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la față locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.”, se arată în comunicatul Poliției București 

Lasă un răspuns