A murit Irrfan Khan, actorul din Slumdog Millionaire, Life of Pi și Jurassic World

Irrfan Khan, legendă a Bollywood-ului și actor cunoscut pentru filme precum Slumdog Millionaire, Life of Pi sau Jurassic World, a murit, marți, 28 aprilie, la 53 de ani, informează The Independent.

Khan avea probleme grave de sănătate

Khan era internat într-un spital din Mumbai, după ce a suferit o infecție la rinichi. Starea sa de sănătate s-a deteriorat treptat și a murit la data de 28 aprilie.

Actorul indian a anunțat în 2018 că suferă de cancer și a fost supus unui tratament pe parcursul anului trecut.

Într-o declarație, un purtător de cuvânt a spus: „Ne întristăm că în această zi trebuie să aducem vestea despre el că a murit. Irrfan a fost un om puternic, care a luptat până la sfârșit și a inspirat întotdeauna pe toți cei care s-au apropiat de el.

„După ce a fost lovit fulger în 2018 de vestea unui cancer rar, el s-a luptat din răsputeri. Înconjurat de dragostea familiei, a plecat în rai, lăsând în urmă o adevărată moștenire proprie”.

Mama lui Khan, Saeeda Begum, a murit sâmbătă (25 aprilie), la vârsta de 95 de ani, Khan urmărind înmormântarea prin intermediul unui link video.

Irrfan Khan și-a făcut debutul în cinematografie cu filmul Salaam Bombay în 1988, însă a devenit un actor faimos la Bollywood cu pelicula The Warrior din 2001. Ulterior, a început să fie apreciat și în afara țării sale, primind roluri în filme cunoscute publicului internațional precum Slumdog Millionaire (2008), Inferno (2008), The Darjeeling Limited (2007), Life of Pi (2012) și Jurassic World (2015). site news

Lasă un răspuns