A avut parte de o moarte groaznică. Caz șocant în Dolj

Crimă înfiorătoare în Dolj! O bătrână a fost arsă de un bărbat care credea că ea este vrăjitoare, ea fiind omorâtă sâmbătă după-amiază, chiar în curtea acestuia, din localitatea Plenița. Bărbatul, care are 43 de ani și locuia cu mama lui, a aruncat benzină pe femeia care venise la el în curte, după care i-a dat foc, strigând că este vrăjitoare. Vecinii, alertați de țipete,  au chemat imediat poliția. Oamenii legii, care au venit la fața locului, au descoperit că în casă și mama bărbatului era moartă. Potrivit IPJ Dolj, sâmbătă, în jurul orei 11,30, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că vecină sa a fost găsită parţial carbonizată în curtea unui bărbat din Pleniţa.


„Echipa operativă din cadrul secţiei care s-a deplasat la faţa locului a constatat că o femeie de 83 de ani, din localitate, a fost găsită decedată, parţial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani, din Pleniţa, care se află în acest moment în custodia poliţiei. De asemenea, în urmă verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că în locuinţa bărbatului a fost găsită decedată mama acestuia, de 65 de ani, urmând că în urmă efectuării necropsiei să fie stabilită cauza decesului”, a precizat IPJ.

Cercetările au fost preluate o echipă complexă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. 

Lasă un răspuns