unsplash

6 români din Italia și unul din Franța au murit de coronavirus de la începutul epidemiei

De la începutul epidemiei de coronavirus, 6 români din Italia și unul din Franța au murit de COVID-19 , anunță MAE. Până în prezent, 30 de cetățeni români din străinătate au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus.

Tot potrivit MAE, dintre cei 30 de cetățeni români din străinătate care au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19, 23 sunt în Italia, 2 în Namibia, 1 în Spania, 1 în Luxemburg, 1 în Irlanda, 1 în Tunisia și 1 Franța.

31 au fost declarate vindecate și externate în România

Potrivit datelor comunicate de Grupul de Comunicare Strategică, vineri, la ora 13.00, în România, numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 308.

Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv pentru coronavirus, 31 au fost declarate vindecate și externate, 22 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași.

În acest moment, sunt internați 11 pacienți la Terapie Intensivă, din care doi în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienților este bună, staționară.

În carantină instituționalizată sunt 4.044 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19. site news

Lasă un răspuns