foto pexels

5 jucători de la FC Barcelona au fost testați pozitiv cu noul coronavirus

În cursul primelor teste la care a fost supus lotul liderului campionatului Spaniei, cinci jucatori ai echipei de fotbal FC Barcelona și doi membri ai corpului tehnic au fost depistați pozitiv cu coronavirus, a anuntat postul de radio catalan RAC1.

Aceștia au fost depistați cu ocazia unui control sanguin efectuat la debutul pandemiei și toți au fost asimptomatici, iar în acest moment sunt pregătiți să revină în competiție.

Informația nu a fost dezvaluită până acum de FC Barcelona și nici nu a apărut în rapoartele Ligii spaniole, care nu a comunicat nimic despre cazurile respective.

Există o anumită preocupare în cadrul serviciilor tehnice ale clubului cu privire la faptul că odata cu reluarea antrenamentelor jucătorii respectivi ar putea fi mai sensibili la posibile accidentări.

În acest moment, lotul lui FC Barcelona se antrenează normal și doar un singur jucător, Monchu, provenind de la echipa secundă, se află în prezent la infirmerie.

Francezul Samuel Umtiti s-a accidentat în cursul primei ședinte de pregatire, dar luni și-a reluat antrenamentele normale, în timp ce tânărul internațional spaniol Ansu Fati a acuzat o problemă la tendonul genunchiului, asociată procesului său de creștere, fiind nevoit să încetinească ritmul din precauție, în cadrul unui protocol care i-a fost aplicat pe tot parcursul sezonului, având în vedere vârsta sa. site news

Lasă un răspuns