400 de decese din cauza virusului în România. Detalii despre ultimul deces: un om al străzii

Caz ciudat, în România. Autoritățile vin cu detalii neștiute despre victima cu numărul 400, ucisă de coronavirus. Este vorba de un om al străzii din Galați, cu multe probleme de sănătate.

Potrivit autorităţilor, femeia de 62 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi pe 6 aprilie.

Ea avea probleme respiratorii şi după ce a fost testată, medicii au aflat că este infectată cu virusul COVID-19. Femeia a rămas internată la spitalul judeţean, respectându-se regulile izolării, şi a murit la o săptămână de la internare. Victima avea numeroase alte probleme de sănătate, au stabilit medicii, conform Mediafax.

„Femeie, 62 ani din judeţul Galaţi (om al străzii). Se prezintă în UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi în data de 06.04.2020 cu simptome respiratorii şi se recoltează probe pentru COVID-19. Se izolează în izolator apoi este internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă-Boli Infecţioase. Rezultat pozitiv pe data de 06.04.2020. Decedata pe data de 11.04.2020. Comorbidităţi: Boală autoimună, HTA, obezitate”, scrie în raportarea Grupului de Comunicare Strategică.

Conform statsticilor, acesta este decesul cu numărul 400 în plan naţional, în timp ce la Galaţi sunt consemnate 16 decese. Angajaţii DSP au declanşat o anchetă epidemiologică pentru a stabili cu cine a intrat în contact persoana fără adăpost. site news

Lasă un răspuns