18 ani de închisoare pentru un curier care a scuipat pe o pizza

Un curier riscă ani grei de închisoare! Un procuror turc a solicitat, joi, până la 18 ani de închisoare pentru un fost curier, acuzat că a scuipat pe o pizza înainte de a o livra clientului. Fapta a avut loc la data de 24 decembrie 2017 în localitatea Eskişehir din centrul Turciei.

Fostul curier, concediat ulterior, este acuzat că a deschis cutia cu pizza şi că a scuipat pe aceasta înainte de a suna la uşa clientului.

Imaginile video l-au dat de gol pe curier

Gestul său a fost descoperit câteva zile mai târziu, după ce un apropiat al proprietarului imobilului a vizionat imaginile filmate de camera de supraveghere. Acesta a alertat locatarul, care a depus o plângere.

Un terorist riscă maxim 15 ani de închisoare

Joi, în timpul celei de-a cincea audieri în cadrul procesului, procurorul a solicitat între doi ani şi jumătate şi 18 ani de închisoare pentru două capete de acuzare: ”punerea în pericol a vieţii sau a sănătăţi unei persoane prin alterarea alimentelor” şi ”degradarea unui bun”.

Motivele din spatele gestului bărbatului nu sunt cunoscute, însă DHA a relatat că acesta a filmat scena cu telefonul mobil. O fotografie publicată de agenţie îl arată pe fostul curier în timp ce se apleacă deasupra cutiei cu pizza ţinând în mână telefonul.

Citește și Apar modificări la eMAG. Ce se întâmplă în momentul în care vrei să comanzi

Prin comparaţie, infracţiunea de ”apartenenţă la o organizaţie teroristă armată” este pedepsită cu 15 ani de închisoare, precizează AFP. site news

.

Lasă un răspuns