unsplash

120 de familii sărace din Suceava au primit pachete cu alimente și produse de igienă din partea fundației FARA

Fundația FARA a anunțat că a reușit să distribuie pachete cu alimente și produse de igienă către 120 de familii nevoiașe din județul Suceava.

”Suntem extrem de recunoscători să beneficiem de această generozitate și să avem oportunitatea de a putea sprijini ceea ce se dovedește a fi o luptă crâncenă, una care nu este mediatizată suficient. Prin Fondul de Urgență inițiat de Fundația Comunitară București și ING Romania, am reușit să oferim pachete de bază unui număr de 120 de famili din zonele afectate ale Județului Suceava, iar numărul va crește la următoarea aprovizionare”, au declarat reprezentanții fundației.

Comunitățile sărace din Suceava sunt cele mai expuse infectării cu covid-19 din pricina condițiilor limitate atât ale alimentației improprii, cât și ale igienei adesea precare. Pachetele oferite prin ajutorul Fondului de Urgență conțin alimente de bază dar și produse de igienă, precizează fundația.

Fundația FARA are în derulare mai multe programe în județul Suceava, între care cele de prevenire a abandonului şcolar, pentru sute de copii din familii fără posibilităţi, casa de tip familial, pentru copii lipsiţi temporar sau permanent de îngrijirea părinţilor, centre de recuperare pentru copii cu nevoi speciale, locuinţe protejate pentru tineri cu dizabilităţi intelectuale. site news

Lasă un răspuns