Sectorul 4 a “imbrăcat”haine de sărbătoare

Sectorul 4 a “îmbrăcat”haine de sărbătoare. Aproape 3 milioane de beculețe colorate și 4.000 de instalații și decorațiuni luminoase împodobesc în acest an, bulevardele și intersecțiile din sector, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, în sectorul 4.

Spectacolul de lumini a început în această seară, într-una dintre cele mai mari intersecții din sector, în prezența primarului Daniel Băluță  și a zecilor de locuitori ai sectorului, dornici să admire decorațiunile de Crăciun.

Astfel, pentru a crea o atmosfera de sărbătoare, principalele artere de circulație, Șos. Olteniței, Șos. Berceni, Bulevardele Brâncoveanu, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Șincai, Calea Văcărești, Metalurgiei, stradă Turnu Măgurele au fost împodobite din timp cu perdele și ghirlande luminoase precum și cu zeci de figurine tridimensionale cu motive specifice perioadei de iarnă. Totodată, au fost montate ornamente speciale, de diferite forme, în cele mai importante intersecții din Sectorul 4: Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului-Văcărești, Apărătorii Patriei. Beculețele vor rămâne aprinse până la dată de 7 ianuarie anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *